DOSTAVA DO VAŠIH VRATA

Dostava na teritoriji cele Srbije

100% SIGURNA KUPOVINA

Prisutni na tržištu od 1991. godine

NAJPOZNATIJE OFF ROAD GUME

Kompletna ponuda BF GOODRICH

ČESTA PITANJA KUPACA

A/T guma je predviđena za korišćenje 70% na asfaltu, a 30% u offroad uslovima. Njena grublja šara od standardne putne gume omogućava da se postigne bolja trakcija u offroad uslovima, dok ojačani bokovi gume pomažu da bude otpornija na kamenje i oštre predmete na koje guma naleže u offroad uslovima.

Sa druge strane, time što ima umereniju šaru od M/T gume, ona dugo traje (u proseku 50.000 km), tiša je (skoro u rangu sa redovnom putnom gumom), a sama potrošnja je minimalno veća.

U prevodu, prava all round guma za sve hobiste, kao i one koji veći deo godine koriste u vožnji asfaltom, uređenim zemljanim i peščanim putevima, sa ponekim izletom u offroad uslove.

M/T guma je prava terenska guma, grublje šare, predviđena za ozbiljnije terenske izazove. Njen način korišćenja odgovara klijentima koji imaju do 50% vožnje asfaltnim i uređenim putevima, a 50% i više u srednjim i teškim uslovima offroada. Ima dublje krampone, bolje čisti blato i daje veću trakciju. Bučnija je u odnosu na A/T, povećava potrošnju goriva za cca 1-2L u zavisnosti od načina vožnje i ima kraći vek trajanja (kramponi sa strane se brže troše u offroad uslovima).

Sajt, kao web prodavnica, je deo grupacije TRIO Motors, koja od 1991. godine posluje neprekidno na srpskom tržištu u domenu auto industrije. Od samih početaka sa auto delovima, proširenjem posla na auto servis, a zatim na prodaju i distribuciju ISUZU vozila, te daljom ekspanzijom, stvorili su se uslovi da se posveti pažnja jednom specifičnom tržišnom segmentu, koji je do sada bio namenjen za interne potrebe (nabavka pneumatika i montaža i balansiranje istih). Ovim projektom se veliko iskustvo u ovom tipu posla konačno nudi i krajnjim korisnicima po sistemu ključ u ruke ZNANJE – DELOVI – USLUGA.

Sajt 4x4gume.rs se specijalizovao za TERENSKI program BF Goodrich brenda. U ponudi su i druge linije proizvoda ovog brenda, ali svi zahtevi u vezi ovog i ostalih brendova u domenu guma za putnička vozila, realizuju se putem Gumamax franšize. Za više info pošaljite upit na gume@triomotors.rs .

Terenske gume BF Goodrich su kategorisane kao all session, imaju oznaku M+S i pahuljicu na sebi, što znači da mogu legalno da se voze tokom cele godine. Kao i sve univerzalne gume, imaju svoje prednosti i mane naspram čisto letnjih i čisto zimskih guma.

U ponudi je kompletna paleta proizvoda. Zbog geografske pozicije forsiraju se  evropske mere, ali isto tako je moguće poručiti i američke dimenzije guma.

Da, sve gume se mogu poslati brzom poštom na adresu kupca širom Srbije.

Da, imamo naš moderno opremljeni servis, koji ima uređaje nove generacije, tako da Vam možemo ponuditi kompletnu uslugu – nabavku guma, montažu, balansiranje  istih. Nudimo i hotel za gume, kao i ostale servisne usluge u sastavu TRIO Servisa.

Na lageru držimo uvek određenu količinu najtraženijih dimenzija. To su uglavnom fabričke dimenzije SUV i pickupova prve ugradnje. Ukoliko nemamo na stanju, imamo pristup glavnom magacinu odakle gume gume stižu rasponu od 3-30 dana. Za specifične dimenzije, moguće je poručivanje direktno sa američkog lagera, s tim da isporučivost varira između 30-90 dana.